JCI IJmond GoedeDoelenFonds

Elk jaar zamelt het JCI IJmond Goededoelenfonds geld in voor verschillende goede doelen in de regio IJmond.

Elke vereniging, organisatie, vrijwilliger, mantelzorger of instelling met een maatschappelijk belang en een concreet doel, gevestigd in de regio IJmond, kan zich aanmelden via www.jci-ijmond.nl.

Zij kunnen JCI IJmond vragen om een bijdrage in de vorm van: 

JCI IJmond maakt een selectie van goede doelen voor het GoedeDoelenFonds en zal het ingezamelde geld en de andere benodigde activiteiten die nodig zijn om het concrete doel uit te voeren, uiteindelijk eerlijk over de geselcteerde goededoelen verdelen.

Op deze manier kunnen we meerdere goede doelen en ook kleinere initiatieven steunen.

Wat betekent dit voor u als bezoeker?

Met uw bezoek aan Bites & Beats steunt u het GoedeDoelenFonds en geeft u uw regio indirect een mooi geschenk terug!

Welke initiatieven hebben wij in het verleden gesteund?

Het JCI IJmond GoedeDoelenFonds is in 2016 opgericht en heeft verschillende organisaties kunnen steunen. Welke organisaties zijn dit? Neem een kijkje op: JCI IJmond GoedeDoelenFonds

In 2014 en 2015 heeft JCI IJmond zo’n € 30.000,00 euro ingezameld voor respectievelijk Stichting “Ook Voor Jou” Wonen en de Kinderbrandwondenafdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis. Zo kan met de opbrengst de speelkamer van deze specifieke afdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis worden opgeknapt, zodat de kinderen ondanks hun pijn kunnen genieten van het kind zijn. Voor Stichting “Ook Voor Jou” Wonen, een kleinschalig gezinshuis voor (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking, heeft JCI IJmond kunnen bijdragen aan de inrichting voor deze nieuw opgerichte woonvorm. 

Kortom met handjes en een financiële bijdrage hebben wij al heel wat kinderen en medebewoners van de IJmond blij kunnen maken