Beats (+ timetable)

 

 

Naast de smakelijke 'bites' schotelen wij u ook dit jaar weer geweldige 'beats' voor door bands en acts uit de regio IJmond. Wil je weten wanneer jouw lokale held speelt? Check dan snel de onderstaande timetable! 

 

12.00 - 14.00

 

Opening festival met Dj en zomers muziek

14.15 uur - 15.00 uur

Ampless 

Ampless is een akoestische coverband uit Velsen, die andere muziek speelt dan alle standaard covers.
Ampless geeft onverwachte nummers een akoestische twist. Door het unieke geluid van accordeon en samenzang geeft Ampless onverwachte nummers een originele akoestische twist. Geen gierende gitaren en daverende drums, maar een subtiele semi-akoestische invulling van een variërend repertoire.

15.15 uur - 16.00 uur

Homemade Lemonade

Homemade Lemonade is een coverband die popmuziek van alle tijden in een akoestisch jasje steekt. De perfecte band voor uw feestje, bruiloft, trouwceremonie, receptie of bedrijfsborrel. Met ons easy-listening repertoire maken wij uw evenement sfeervol en gezellig.

16.15 uur - 17.00 uur

Royal Dice

Royal Dice bestaat uit 5 muzikanten, met 1 doel: Iedereen moet de dansvloer op. Old fashioned 50's style! Een heel relaxte maar super swingende drummer, een gitarist die er heel beheerst alle solo's uit gooit, een leadzanger met een dijk van een stem, een pianist die, als een machinegeweer, met noten strooit en een contrabassist die met zijn bas danst. Samen vormen zij de band, waarin ze altijd al hadden willen spelen.

17.15 uur - 18.00 uur 

Als de Brandweer

Heerlijke band die zijn sporen in de regio al ruimschoots heeft verdiend. De band met als basis basist en zanger Mike Janmaat brengt heerlijke rock nummers die je meenemen naar oude tijden, maar ook nieuw repertoire wordt niet geschuwd. Het is geen feest als Als de Brandweer niet langs is geweest. 

18.15 uur - 19.15 uur

BarnBees & Friends

Avond aan avond zit de stemming er snel en goed in bij een optreden van Barnbees. Binnen de korste keren waant iedereen zich in de early days of rock & roll. Uitgedost in hun karakteristieke outfits is deze band uit Kennemerland binnen korte tijd uit gegroeid tot een landelijke bestseller! Zij brengen nieuwe en oude nummers in een eigen herkenbare Rockabilly stijl! Jong en oud wordt meegesleurd in deze denderende muziek trein!

19.30 uur - 21.00 uur

Re-Load

Van dorpsfeesten naar podia in heel Nederland. Re-Load zet al sinds 2011 menig feest op zijn kop met heerlijke meezingers en eigenzinnige covers voor jong en oud. Een mix van uptempo en gevoelige liedjes laten de voetjes van de vloer gaan en zorgen ervoor dat je spontaan mee gaat zingen.